Muziek review: Arsis – We Are the Nightmare

Deze review is gepubliceerd op Zware Metalen, 16 juni 2015

Metal Mind, 2015

Arsis is een Amerikaanse deathmetalband die een veelbelovend debuut uitbracht (A Celebration of Guilt, 2004, dat in 2011 al opnieuw is uitgebracht), vervolgens met een degelijke opvolger kwam (United in Regret, 2006), en daarna een derde album afleverde dat deed verwachten dat deze band wel eens kon uitgroeien tot een topper. Dat album was We Are The Nightmare uit 2008, en sindsdien heeft Arsis de stijgende lijn niet zo sterk meer voort weten te zetten. Voordat men zich echter richt op een volgend album wordt het goed ontvangen maar minder goed verkrijgbare derde album opnieuw uitgebracht. Niet… (lees de volledige review op Zware Metalen)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: